Agjencia e Kosovës për Efiçencë të Energjisë

 

Radio kampanja

20 10 2014

Fushata për Efiçiencë të Energjisë ka filluar të shfaqet me 15 Tetor në këto radio: Radio Plus(Prishtinë), Radio Kim(Graçanice), Radio Ylberi(Mitrovicë e Jugut), Top Radio(Gjakove) dhe Radio Star(Gjilan).

Fushata do të zgjase për 7 ditë dhe do të emitohet 10 herë ne ditë

 

video

Dokumentet

Partnerët

Financuar nga:

Austrian Development Cooperation

Efiçienca e energjisë

038 200 215 50
 
 
 
 
Anketa

Sa zbatoni masat e efiçiencës së energjisë?