Agjencia e Kosovës për Efiçencë të Energjisë

 

Punëtori për efiçiencën e energjisë dhe ndërtesat e gjelbra publike

12 09 2013

Agjencia e Kosovës për Efiçiencë të Energjisë, agjenci në kuadër të Ministrisë për Zhvillim Ekonomik, ka qenë nikoqire e një punëtorie rajonale për efiçiencën e energjisë dhe ndërtesat e gjelbra publike, organizuar nga projekti AIDA.

Të pranishëm kanë qenë një numër i madh i përfaqësuesve komunal dhe profesionistë të ndërtimit nga vendet e rajonit, siç janë Shqipëria, Maqedonia, Serbia, Bosnjë Hercegovina dhe Bullgaria.

AIDA është projekt mbarë Evropian që synon të nxisë tregun për shpenzimin e afër zero-energjisë në ndërtesa.

Për më shumë vizitoni: http://www.aidaproject.eu/news.php

 

video

Dokumentet

Partnerët

Financuar nga:

Austrian Development Cooperation

Efiçienca e energjisë

038 200 215 50
 
 
 
 
Anketa

Sa zbatoni masat e efiçiencës së energjisë?